civiljutub.hu projekt

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

civiljutub.hu projekt leírása

Civiljutub.hu Blog a videómegosztásról a CivilFilm Egyesülettől, amely most indított (2008. szeptember vége) el egy civil szervezeteknek címzett videómegosztó portált, a www.civiljutub.hu oldalt. Kirekesztés kizárva.... avagy a civil szervezeteken kívül feltölthetők ide olyan videók is, amelyek TRV-k, azaz Társadalmilag Releváns Videók, azaz, van társadalmi értelemben (állatvédelemtől, a "zavar, ha a szomszéd az orrom alá füstöl a PET-palack égető kazánjával") üzenetük...

Linkblog

Elindult a CivilJutub.hu civil szervezeti beharangozása

2008.10.18. 14:44 CivilJutub Portál (www.civiljutub.hu)

Ami azt jelenti, hogy az elkövetkezendő hónapokban próbáljuk eljuttatni a civil videómegosztó (www.civiljutub.hu) hírét minden magyar civil szervezetnek. A www.civilkd.hu már megjelentette a hírt a címoldalon 2008. 10. 18-án (http://www.civilkd.hu/main/news-1589.html), amiért erős köszönet illeti őket, illetve megígérték, hogy az adatbázisukban található mintegy ezer civil szervezetnek is eljuttatják az oldal elindulásának hírét.

   Ha esetleg valakinek van kedve segíteni a promócióban, ezt a szöveget küldjük most el mindenkinek:

   Önökkel / Veletek is szeretném tudatni, hogy napokban elnyerte elsődlegesen végleges üzemformáját a CivilJutub.hu (www.civiljutub.hu ), a magyar civil szervezetek első videó (és hanganyag) megosztója, mely reményeink szerint hathatósan fogja szolgálni a civil társadalom önérvényesítő-képességének erősbödését, és a magyar társadalmat egyaránt (ha el is tart majd egy darabig, amíg a civilek igazán elkezdik használni az ebben az eszközben rejlő lehetőségeket). Kérem, ismerkedjenek meg az oldallal, és adják tovább e-mailen a létrejöttéről szóló hírt, ha egyetértenek azzal, hogy ez egy klassz és jó dolog, ami javára válik a civil társadalomnak. {Az oldalt a civil videómegosztás elősegítését-népszerűsítését célként kitűző CivilFilm Egyesület (elnök - Nádor Tamás) jegyzi, karöltve a Dorogi Környezetvédelmi Egyesülettel}.Ha lehetseges, es ha egyetertetek azzal, hogy egy civil videomegoszto honlap nagyban elosegiti a civilek, civil szervezetek erdekervenyesito kepesseget: tegyetek ki a honlapotokra egy olyan linket, ami tudatja a civil szfera tagjaival, hogy elerhetok az oldal szolgaltatasai (ehhez el lehet menteni az oldalrol a logot, majd belinkelni hozza az oldalt, link http://www.civiljutub.hu <http://www.civiljutub.hu/>  ). (Ha szukseges, a logo szine valtoztathato, hozzaillesztheto az oldalatok szinvilagahoz, ehhez pl. a Microsoft Office Picture Manager programot ajanlom, mint legegyszerubb megoldast, ami minden XP-ben megtalalhato). Ha esetleg megtortenik a CivilJutub.hu logo kihelyezese az oldalra, orulnek, ha errol erteseitenetek a civiljutub-kukac-civiljutub-pont-hu emilcimen :)
  

/>

Szólj hozzá!

Címkék: videómegosztó elindult civil videómegosztó videómegosztó civileknek

A bejegyzés trackback címe:

https://videomegosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr41720139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása